2015-09-14 18:39:24• hírek • Kocsis Zoltán

Idegenben mutatkozik be a Csengerben Kovács

Hétfőn kezdetét veszi a futsal magyar bajnokság második osztálya - aminek szatmári sportvonatkozása is van. Nem csak az, hogy a Csenger Futsal csapata gyakorlatilag a szomszédban játssza hazai meccseit, hanem az is, hogy az együttesben szerepel az idei szezontól kezdve Kovács Szabolcs is.

A nagykárolyi sportember és nagypályás játékvezető amatőr teremtornán hívta fel magára a csengeriek figyelmét. Múlt héten a magyar kupában még nem tudott pályára lépni, a bajnokaság nyitányán azonban már ott lesz Gödöllőn. A helyi együttes újonc a második osztályban és túlnyomó többségében egyetemistákra épít.

A csengeriek egy hét múlva, szeptember 21-én debütálnak hazai közönség előtt az ellen a Kastélydomb ellen, amely elbúcsúztatta őket a kupából. A találkozó helyi idő szerint 19.00 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban. A belépő felnőttek számára 500, nyugdíjasok és nők számára pedig 400 forint. Amiért jár egy ingyenes sör vagy egy üdítő.

A Csenger Futsalhoz kapcsolatos hír továbbá, hogy megszületett a klub logója - amelyet a szurkolók a világhírű portugál sztárcsapat, a Sporting Lisszabon címeréhez hasonlítanak - nem teljesen alap nélkül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: